Thermomix KOOK ANDERS! Kook natuurlijker, gezonder,
verser, lichter, aromatischer, arbeidsvriendelijker en energiezuiniger!

combineer
meer dan 12
keuken-
disciplines!

FR
 
 

Waarom Thermomix?

En niet mijn gewone keukenrobot?

Meer tijd voor jezelf!
1 apparaat voor alles!
Eenvoudig te bedienen!

Kwaliteit

De Thermomix is het originele toestel in zijn genre. De allereerste blender van Vorwerk kwam in 1961 op de markt. Sedert de lancering van het eerste toestel dat tevens ook kon opwarmen (°1971) heeft de Thermomix een grote evolutie doorlopen. De vele jaren ervaring en topkennis die verweven zit in dit apparaat merkt u dan ook meteen.

Stevig materiaal, een superkrachtige 1500 Watt motor en uitzonderlijke functies (bv. linksomdraaien) zorgen ervoor dat de TM5 zich nog steeds “Koning der keukentoestellen” kan noemen.

Bovendien is er geen academische opleiding nodig om de meest heerlijke gerechten te maken! De Thermomix verenigt zoveel bewerkingen en verfijnde technieken door slechts op enkele knoppen te drukken!


Exclusiviteit

In de detailhandel is de Thermomix TM5 niet verkrijgbaar.
Enkel via een erkende Thermomix consulente kunt u een Thermomix bestellen. Elke apparaat komt met 2 jaar garantie, de Varoma schalen, spatel, vlinder en een handleiding. Koop via De Kokmadam en geniet van uitzonderlijke nazorg en begeleiding.

Na uw aankoop mag u rekenen op een uitstekende service: niet alleen zijn alle onderdelen altijd apart verkrijgbaar, maar bij enige vorm van defect komt de firma meteen het toestel ophalen en terugbrengen. Zo kunt u altijd rekenen op uw Thermomix!

Daar de Thermomix niet in de winkel verkrijgbaar is, kunnen we zowel de potentiële koper als de geïnteresseerde lekkerbek goed informeren over de mogelijkheden van de Thermomix TM5 aan de hand van onze vrijblijvende workshops.

 

De Thermomix

Van dichtbij bekeken

(beweeg met de cursor over het apparaat om de verschillende onderdelen te bekijken)

 
De Varoma-schalen
Eenvoudig te reinigen schalen voor het stoomkoken van gezonde gerechten boordevol smaak en vitamines.
 
De mengbeker
Bestaat uit hoogwaardige inox (roestvrij staal), met een capaciteit van 2,2 liter, ideaal voor elk huishouden.
 
Receptensleutel
In de receptensleutel zitten uw digitale recepten opgeslagen, die u op de Thermomix kunt aansluiten om zo gestuurd te kunnen koken.
 
Display / Touchscreen
Op de display worden gewicht, tijd, temperatuur en snelheid getoond. Bij de functie 'Guided Cooking' toont het volledige recepten of individuele bereidingsstappen die u door het kookproces leiden.
 
Draaiknop
U gebruikt deze draaiknop om tijd, temperatuur en snelheid in te stellen.
 
Automatische deksel vergrendeling
Nieuwe manier om de beker te sluiten.
 
Het verwarmingselement
Dit systeem, op de bodem van de mengbeker, warmt de Thermomix.
 

Wat kan de Thermomix?

Alle functies in detail

 • Stoomgaren
  Vitaminerijk en gezond eten, vetarm genieten. Stoomgaren is van deze tijd! Met de Thermomix en de Varoma zet u moeiteloos een volledig en gezond menu in een mum van tijd op tafel.
   
 • Kneden
  Koeken en brood naar eigen smaak zelf bakken en daarbij geld sparen. Op de deegstand kneedt de Thermomix zelfs moeiteloos zware degen voor brood en koeken.
   
 • Roeren
  Aan het fornuis staan en roeren: die tijd is voorbij. Op de stand 'zachtjes roeren' wordt delicaat omgeroerd zoals u het met de hand zou doen. Ook de delicate voedingsmiddelen zoals noedels en vlees, blijven geheel. In het bijzonder wanneer de stand 'zachtjes roeren' gecombineerd wordt met de stand 'linksom werken'.
   
 • Garen
  Steeds de juiste temperatuur, niets loopt over, niets brandt aan. Met een druk op de knop kiest u het aantal graden en de kooktijd. De gekozen temperatuur wordt door de temperatuursensor precies aangehouden.
   
 • Hakken
  De TM5 hakt bliksemsnel uien, knoflook, kruiden, vlees, vis - en dit ook in kleine hoeveelheden.
   
 • Verpulveren
  Suiker wordt in seconden poedersuiker, puur of gearomatiseerd met kaneel- of vanillestokjes.
   
 • Pureren
  Babyvoeding, broodbeleg, aardappel- en groentenpurees, dipsausjes en romige soepen kan u met de Thermomix snel en lekker klaar maken.